Peter de Wever

Na de opleiding tot Register Accountant ben ik van KPMG naar Primax Electronics vertrokken waar ik 5 jaar als Finance & Operations Director actief ben geweest.

Daarna is in 1997 een leven als zelfstandige begonnen. Vanaf dat moment zijn circa 25 opdrachten heb uitgevoerd. De opdrachten variëren zowel qua branche als qua rol enorm.


Veelzijdig

Ook de locatie van de werkzaamheden is zeer wisselend geweest. Voor KPMG is 3 jaar in Curacao gewerkt en voor Philips 1,5 jaar in Portugal. En uiteraard is veel gereisd. Met name voor Primax Electronics is het aansturen van de vestigingen in Engeland, Duitsland en Frankrijk een reislustige periode geweest

Dat heeft er mede toe geleid dat ik diverse talen beheers. Nederlands en Engels in woord en geschrift en Duits en Frans met name in woord. Een basiskennis van Papiamento en Portugees is gedurende het verblijf uiteraard ook verkregen.

Door de ruime ervaring in opdrachten en een hoge mate van interesse in IT en dan met name in de software kant is veel kennis opgedaan van de opzet en structuur van de meest gangbare pakketten. Zowel de kleinere als de ERP raketten zoals SAP, Agresso, Hyperion en Dynamics. De standaard microsoft applicaties zoals Excel, Word, Powerpoint en Acces database kennen weinig geheimen meer.


Werkrelatie

Ik geloof in Interim management mits de opdrachtgever gedurende de volledige opdracht achter de uitvoering staat. Derhalve is een overeenkomst te allen tijde door de opdrachtgever opzegbaar zónder een in acht te nemen opzegtermijn.

Met name het realiseren van veranderingen in een weerbarstige omgeving kenschetsen de basiskwaliteit van De Wever Interim Management.

play
x